Ja bych ji ted stejne delat nemohla kvuli prckovi, pres leto vyresime navrh a na podzim zacneme, ale mylsim si, ze tam bude jen piskoviste, trava a par stromku
fsvojap- máme obloženou jenom spodní koupelnu.Tu nahoře ještě ne.tak musím vybrat nějaké obklady a čím levnější tím lepší.Už jsme se přiblížili hodně nule,takže se musím krotit.takže díky za info
Marti to je jasné já mám běhající dítko tak už ji má vyřešnou. návrh mám v hlavě a hlavně jak v tom prostoru jsi tak si to dokážeš sama navrhnout. provizorní zahrada tam je.... a jinak budou prolejzajdy, houpačka, pískoviště vše už je připravené jen potom mít čas nějak to se sumírovat. ohniště funguje a bazén ten vyřešíme hned po úpravách. :-)
jen plot nějak vázne nejsou lidi, přední číást je načatá a boky chybí. snad se to během léta udělá, aby Michále nikam neutekl. :-)
ahojky holky, tak konečně trochu posun i u nás, začali nám dávat zásuvky a vypínače! x-)
koupelna je téměř hotová, ale můj teď musí chodit vydělávat na fušky, takže se RD chvíli dává k ledu :-| ...nu což, penízky jsou třeba a naše konto hlásí stav nula nula nic! :-D
dedul - super, tak to je za chvíli stěhovačka x-)
u nás se to taky trochu hnulo - sádrokarton v podkroví téměř hotový, už jen to zatmelit a přebrousit, dneska by měli kompletovat topení - bojler a možná i tepelné čerpadlo a tchán obkládá spodní koupelnu ;-)
Ahoj holky, dedulko, dobre, uz se posunujete k cili, jako my
Vypinace a zasuvky namontovane, dneska bude pry hotovy sadrokarton, obklady objednane a zaplacene,ted jeste to vybaveni, cekam na odpoved z RAVAKu, stale resim dvere, ale jsou to silene ceny :-(
Manzel je tedtaky hodne v praci, tak toho moc na domecku neudela, ale snad to do Vanoc stihneme
tak to u nás zásuvky a vypínače ještě vůbec nejsou v plánu, s tím počítám tak nějak nakonec
holky, kdy se dávají vnitřní parapety?? asi než začneme malovat, ne?
Nazdárek kočandy, dlouho jsem nezavítala, neb nějak nebylo co psát :-N Horní koupelka je zatím jenom obložená a doufám, že ke kolaudaci nemusí být dodělaná, páč to bychom nějak nestihli, došly totiž chechtáky :-N U hypotéky máme v podmínkách, že kolaudace musí být do konce července, což teda nejspíš nestihnem, páč zábradlí byl teprve včera zaměřit. Jinak přibyly podlahy v podkroví a zítra přijede truhlář na schody, tak pak vše nafotím a doplním album ;-)
Chlapa jsem teď měla zase pryč, ale tentokrát jsem si i s pupíkem udělala výlet a odletěla na 14 dní za ním, což teda byla paráda, ani se nám nechtělo domů ;-(
fsvojap, parapety před malováním, protože nejspíš bude potřeba to kolem nich zaštuknout a dočistit ;-)
fsvojap parapety před malování jak píše spagetka cestovatelka ;-) jinak my vypínače a zásuvky budem dávat až nakonec až bude vymalováno a vše na čisto... bych se potom udřela či ulepila.... oblepováním. :-D
čaues holky jak se daří? už jsem tu dlouuuuuuho nebyla a koukám, že se tu už vesměs řeší zařízení. četla jsem ty vaše ceny za dveře - jak to děláte?????? já sháněla dveře a nikde mi nedali lepší cenu cca 35 tis za 4 dveře!!!! jedny dveře i s montáží vycházeli vždy na 8-9 tis i s montáží (dveře cca 3.5 tis. obložky kolem 2.5 tis a montáž 1.5 tis. - pravda obložky máme 25 cm šíři takže dost. můžete mi někdo blíž popsat ty vaše ceny??? budem kupovat dveře ještě nahoru tak bych ráda ušetřila.
jinak u nás nicmoc nového až na ty dveře - čekáme na porod (termín 12.7.) a manžel pomalu dělá fasádu.
spaag: tobě to taky utíká co? kdy máš TP? a kdy se stěhujete?
Čauves,
schody hotové, zhruba za týden je máme začistit, ale jsou parádní x-) foto teda dodám až po tom začištění.
delfi, my už "bydlíme" od 23.12. zatím teda jenom v přízemí ;-) Termín mám až 23.11., ale celkem mě zamrazilo, když mi minulej tejden volali z porodky, že už jsem za půlkou, tak je nejvyšší čas začít s kurzem :-o :-D
holky jé tajové příjemné věcičky to ám je 15měs a větší má skoro 8let.... no já dveře měla od sapeli v kaci a byla super velká akce celé dveře za 3500kč včetně obložek a klik...... asi 3900mě stáli se sklem a wc zámkem a mám také některé stěny širší některé obložky 10,11,12, a pak asi 20cm. ale bylo to furt výhodné celé nás to stálo do 60tis (11dveří) a i s montáží už čekají na usazení a my nemáme hotové objklady adlažby... oblůadač chudák dostal nějakou virozů a z ní bacila... má stále horečky :-( no uvidíme...
spaag: jojo my taky bydlíme v přízemí. 23.11. to je hezkej TP. kam chceš chodit na kurz? my s manžou byli na kurzu "budeme 3" - a byl to super týdenní kurz, moc sme si to užili - víc než nějaký pravidelný docházky do porodnice....jinak závidím ty schody, my nemáme nahoře ani vylitý podlahy....
martuli: 7 týdnů to je ještě malinkej drobeček.
martina: tak to je fakt super akce 11 dveří za 60 tis. - fakt čupr cena a navíc jsou to sapeli....tiše závidím ;-)
ahojky holky...
tak už máme konečně všechny vypínače a zásuvky a dnes to máme zaplatit - namontování zásuvek a vypínačů plus nějaké pojistky.... 20tis. Kč! =-) Jsem myslela, že mě klepne...za cca 8 hodin práce - no, docela mazec! :-x
Teda Dedul, to je teda palka x-)
Tech 20 je jen za montaz? To je fakt sila
My ted cekame na obklady a zarizeni koupelen a pojedeme
Psala jsem si do Ikey o naceneni montaze a cena je cca. 15,000
mám zasetou trávu a doma se začíná malovat jen obkladač je nemocen. :-( a syn má problémy po operaci. :-( tak snad vše zažehnáme a bude zase jen jen dobře.
taky se připojuju k montáži svépomocí. Ke každým dveřím musí být přiložen návod - jak jsme se dočetli na stránkách sapeli. A prý to není nijak těžký a dávat za montáž polovinu co za dveře se nám nechce ]-(