ahoj,
martuli, my si ji taky necháme udělat, páč všichni kamarádi ji maj koupenou v nějakým nábytkáři a všem do 2 let vrže :-N O jednom kvalitním prodejci teda vím, ale letos jsem tam ještě nebyla, tak netuším, jakej maj letos sortiment, ale vy byste to tam měli hoďku po dálnici ;-) Byla jsem tam vybírat se šéfem tak před 3 lety, je hodně vybíravej, ale s ložnicí je moc spokojenej ;-) Je teda dost možný, že místo truhláře ji koupíme taky od nich :-) http://www.postelprogram.cz/#
martuli to je úplně různý,záleží na materiálu, ale když jsem tam byla naposledy(někdy na podzim), měli tam vystavenou jednu kovanou za cca 60 tis :-D Ta šéfovo stála kolem 30 tis., ale má ji dělanou prodlouženou, páč má 2 metry :-N Jak se ceny pohybujou letos vůbec netuším |-| Jinak prodávaj i matrace, dělaj tu diagnostiku, která se pro tebe nejlíp hodí ;-)
ahojky já rodit zatím beudu... všem držím palce.
jina nám montují kuchyň všedo máme dané dlažby a začínají se koupelny. máem i vymalován na sněhovo bílo... o víkendu doděláme jen raevné kompozice a začne se pokládat podlaha v pokojích nahoře. :-p
Koukám, že krásně jedete.Dedulům tu vatu vůůůbec nezávidím :-p
U křižáků se to krásně rýsuje, trámy jsou parádní, akorát tu kuchyň prdlajs vidím :-D To je wenge?
Včera jsme objednali výrobu zábradlí, tak už se zase trochu pohnem x-)
Dolni koupelna steny oblozene, chodba take hotova a druha se obklada, vypada to lepe nez na obrazku
Vcera jsem byli v IKEE Bertikovi pro skrin a jidelni stul, dokoupili jsem jeste konzoli,zaclonu, lustr, druhy detsky pokoj (zatim volny) bude brzy hotovy, jen se polozi lino a vymaluje a uz tam muzeme stehovat veci
My to snad do Vanoc stihneme ;-)
tak my vymalovali na švetkovo Míšovi, ložnici teracco obývák okrová a Nikolce se tedy koupí barva... jinak všude máme bílo zatím. :-) tak my to stihneme na 100% i kdyby něco nebylo jako vybavení jééééééééééé to já si budu postupně zkrášlovat kupovat a nehcávat dšlat to bude pohoda. ;-)
taky my máme hotovou tu vatu, teď na to dáme ještě igelit, aby se z toho neprášilo ... na sádroše už nemáme... :-N - stejně jsme podkroví dělat nechtěli, takže podkroví je vlastně hotové! :-D
teď už jen dospárovat tu dolní koupelku a dát tam WC, umyvadlo a je hotovo a položit všude v přízemí dlažbu a do ložnice plovoučku....stále to vypadá, že to do konce září stihnem! x-)
...no a nějakou kuchyň...ale to budu řešit až úúúúplně nakonec! ;-)
tjo sarus - jsem prolustrovala tvé album. ...no jde vidět, že máš cit pro detail - fakt to tam máte moc krásný!!! no a to křeslo - to je už třešnička na dortu! x-)
holky,až závydím to ,že si to děláte od začátku,jááá bych už zase líčila :-D :-D :-D :-D :-D Teď si sousedi dodělali fasádu,pro mě náádhera,mám výhled akorát na ně,tak bych malovala i domeček......brek,brek,,,,,
ahoj holky, tak jak tak čtu tak jedete jako draci. Hlásím,že u nás jsou hotové sádroše, naštukované i vymalované.Čekáme na chlapíka až dorazí položit plovoučky nahoře a namontovat dveře a pro letošek máme podkroví dodělané. Na příští rok nám zbyde už jenom horní koupelna. Dále čekáme každým dne truhláře s hotovou stěnou do obýváku a aby toho nebylo málo tak v září by měl přijít obložit schody.tak doufám,že to stihne,aby jsme si mrně přivezli do skoro hotového. Manža se teď pustil do dodělků v přízemí. Doštukovává nedoštukovasné a dovymalovává nedovymalované. Až bude hotov,tak to nafotím a šoupnu do alba. Práci zdar.Jdu vám prolíst alba :-) Tento týden máme dovču a pak jdu ještě týden do práce a hurááááá na mateřskou :-)
Práci zdar ať se dílo daří.