Stavba ne jaře 2010. Plánujete také někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojte, protože plánujeme stavbu na jaro, tak hledám spřízněné duše pro plánování .....
Odpovědět
@mavo a jsou na netu? já chci taky takový tyčky (taky mam v albu), protože jiný jsem nenašla tak veliký, aby se dali použít na ležato u všech skříněk i u 85 cm
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka: máš to v IP.... mě se líbí buď LANSA, METRIK, TYDA, VINNA ..... musím to pak ještě promyslet který by byli nejlepší :-)
Odpovědět
@mavo koukám, že v tomhle máme stejný vkus :-D, raději bych ty hranaté, ale jak jsem už psala, rozměrový možnosti nic moc :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka: myslím, že budeme mít úúúúúúúúúúúúplně stejnou kuchyň :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka: no asi fakt ty matný... nebo v chromu... lesk ne....
Odpovědět
@mavo tchýně má lesklý dřez s matnou vaničkou, ale je to nerez no a k tomu lesklou baterii v chromu a matný chrom madla, nevypadá to špatně, ale třeba ta baterie tam celkem září
Odpovědět
Profilova fotka
tak míň zářivou... :-) bych to stejně musela vidět všechno pohromadě abych věděla.. :-)
Odpovědět
@mavo já taky, škoda, že neexistuje krám, kde by si to šlověk všechno spolu prohlídnul :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jeste k te vyhrivane zamkovce,.. manzela napadlo napichnout to na 1 solarni panel ... a jeste tu probehla debata o drezech,... ja mam ted granitovy tmavy(tmave sedo cerny) a je super.. ackoliv mame vapenitou vodu, tak v drezu fakt nic! nemame nekdo zkusenost se svetlym drezem? do baracku bych rada desku z corianu nebo neceho podobneho a celkem se mi libi varianta, ze by se z toho rovnou udelal i drez... aby nikde nebyli zadne spary,.. ale corian se mi libi fakt svetly, nejlepe bily... a nevim, jak by to bylo vhodne na drez..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, co je noveho u vas? :) Pocasi nam ted krasne vychazi:) U nas klasika, strecha mela byt dne, bude az v utery, manzel se nastval a utery prijal jako posledni datum, termin se uz nescetnekrat odkladal. Jo a jsem zmatena z toho, ze strecha je cervena od taskoviny, pry jak tam rezou tasky. Ja myslela, ze tasky se nerezou, ale pokladaji? A jinak se mi zda, ze ta cerna glazura je nekde poskrabana, nekde kousek urypnuta, jak je to mozne? Ja myslela, ze to bude nejaka super kvalita-mame Tondach stodo 12, ale ona je to jen taska, nastrikana na cerno, takova tenulinka vrstva, snadno poskrabatelna, ja cekala, ze to nejak bude vpalene, proste kvalitnejsi?:( Jinak jsem dnes 2 hodiny uklizela bordel, nadavala jsem jak das. Delnici si vubec po sobe neuklizeji, vsude kolem domu i v dome odpadky a pet lahve, je to normalni? Manzel rikal, ze i metani podlahy od rozbouranych cihel pri vrtani elektriky, piliny ze strechy atd.ze to maji uklizet oni, mame dum na klic, ale uz jsem se na to nemohla divat a 2 hodiny to tam zametala a davala trochu do kupy :( Elektriku mame tedy hotovou, ale cekame na projekt vodo-topo, ktery se trochu zpozdil, ale snad pristi tyden by mel byt. Tot zatim vse :) Pisejte a vkladejte fotecky!!! :)
Odpovědět
ahoj, u nás po víkendu vše připraveno pro zalití prvního stropu betonem počasí je super a mělo by tak i pár dní vydržet, dál budem ještě pokračovat základama pod technickou místností a pak se uvidí co se stihne dál @veronikapulkertova jj s řemeslníkama si člověkk užije, na druhou stranu, bordel ještě není takový neštěstí, hlavně aby dělali pořádně a včas, já to sem veřejně nechci psát, ale mohla bych vyprávět co my máme za problémy, nejhorší co může být je opravdu srážka s blbcem ]-(
Odpovědět
holky, tak pevné nervy s řemeslníkama, snad se polepší my teď děláme trámy na stropech, takže uvidíme, když se strop zaklopí, ale vypadá to na tenhle týden a pak patro. U nás prý začínají lidi okolo, co tam maji zahradu remcat a být nas...., že se tam začalo takhle stavět. Ti, co tam kolem nás bydlí trvale a maji taky větší domy, tak jsou v pohodě, ale holt sem tam se nějaký remcal najde. Taky jsem rohladěná z cesty, je obecní, ale celkem rozbytá, tak jestli se nám povede někdy je udyndat, aby ji opravila a rozšířila třeba i s našim přispění, ale to he bodoucnost. Víc mě trápí jedna nepřehledná zatáčka, 2 auta se tam nevyhnou a vidět do ní neni přes živé ploty, tak jsem si řekla, že zkusim vyzjistit, jestli by tam šlo dát dopravní zrcadlo a kolik tak stojí, no uvidíme, ale pomohlo by to tam mooooc
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj holky! Tak my měli fakt pracovní víkend, dokopali jsme kanalizaci, zítra nás přijedou napojit, přeházeli hromadu písku, a ještě jednu hromadu ze šutrů a hlíny, co jsme měli před garáží, no a teď se mi zdá, že do garáže i zajedu :-D Ještě jsme protáhli kabel elektro do baráku, ať může manža začít dělat elektřinu, zaházeli výkop.... no prostě jsme si mákli :-D A to ještě řeším okna, no okna teda mám vyřešené, ale kde vezmem zálohu na ně, to netuší Dneska by měl dorazit klempýř, a zafoliovat nám střechu, tašky ještě nedorazily
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj stavitelé. Tak jen čtu a můžu závidět jak vám to jde pěkně od ruky. Nás snad čekají tento týden základy. Ve středu by měli být schválené penízky tak čekáme jenom na to. Já bych i začala, ale co kdyby se to nedej bože zkomplikovalo a oni nám žádost zamítli. Holt přislíbené není dané :-( .Když si představím dělat takové kolečko znovu u někoho jiného tak děkuji pěkně. @pavka411 vy ste se pěkně rozjeli. @breberka Tak je to vždycky. U nás byli schváleny dvě ulice za sebou a jak se jedna postavila a lidi začali bydlet, začali psát petice, že nesouhlasí s rozšířením o tu další ulici. To byla docela síla. My jsme s manželem rodáci, takže když tam začínají psát "přistěhovalci" že nechtějí rozšíření, působí to docela zvláštně nehledě o tom, že to věděli, když pozemky kupovali. :-D Jo, lidé jsou různí.
Odpovědět
@lumber no to je asi koukám všude, přijde mi, že tam nejvíc vadíme zahrádkářů, co jsou tam roky, ale maji někde byt, takže naše "ulice" jim tam zvýší dopravu. tak jsem zjistila, že zrcadlo by vyšlo cca na 5.000,- s tim, že bysme si ho tam přidělali sami, takže ne tam moc. Když je nás v ulici 10 a nidko jinej by se nechtěl podílet, tak 500,- na rodinu je super. Furt lepší než platit tisíce za opravy aut, kdyby se tam někdo srazil, že
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jsem si myslela, že je dražší. Tady lidi taky chtěli do jedné ulice zrcadlo a na obci se k tomu moc neměli, že je to "velká položka" .
Odpovědět
@lumber no tak to nevim, jaký zrcadlo by tam mělo být, aby to byla velká položka (přijde mi, když něco dělají města a obce je to xxxxkrát dražší než normálně ]-( ), protože jsem na netu našla 60x40 velikž a je i s držátkem za necelý 4.000,-, tyč se dá do 500,- taky pořídit no a ten beton holt umýcháme v ruce, že :-D. Napsala jsem dotaz starostovi, tak jsem zvědavá, co on na to.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak nám by dneska měli uvolnit penízky z banky, takže paráda, může se směle pokračovat dál. Jinak máme umístěnou ČOVku, ještě jí zabetonovat, zaházet a napojit... pak máme přidělaný geberity na záchod a držák na závěsný bidet... všechny stěny jsou oštukovaný, dveře a okna zadělaný, tak nám tam už netáhne... ale je tam stejně pěkná kosa :D Ale tenhle týden budeme objednávat polystyren, tak už budeme zateplovat a dělat podlahové topení :)
Odpovědět
@mavo to je fakt bomba, za chvíli kupujete gauč, co :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka: gauč ne... ale v sobotu na veletrhu sme si koupili dřez :-D
Odpovědět
@mavo no tak super, to se taky počítá, jaký jste pořídili?
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka od Franke, dřez Tectonite .. černý... je to něco mezi nerezem a granitem. a koupili sme ho minimálně o 1500 levněji :) a hlavně sem vůbec nevěděla, že se něco takovýho dělá :) takže sme pěkně ušetřili, protože sem jinak chtěla granit a ten je pěkně mastný :)
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka já jsem vůbec nevěděla, jaký dřez do té ořechové desky pořídit... myslela sem světlý, když mám světlá dvířka... a oni povídali, že jestli budu mít sklokeramiku, která je na té desce velká černá, tak že k tomu je lepší černý dřez... a když si to tak promítnu v hlavě, tak mají asi pravdu :)
Odpovědět
@mavo krásný, to se bude umývat
Odpovědět
Profilova fotka
@mavo taky se mi líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
mavo tak to je super!!! Šlapete pěkně... to my včera řezali dřevo na topení, zvažujeme koupi Peter, jako provizorku, než se vzmůžem na celkové vytápění. Jinak náš úřad je opravdu unikum, pan starosta tomu vévodí.... Jak jsme měli dodat tu míru od potoka, tak jsem tam šla bez ničeho, se jen tak zeptat od čeho to mám měřit, no paní mi řekla, že to je to co oni taky neví.... tak kdyby se někdo ptal, tak nám břeh vymlela voda a tím jsme to ukončili.... |-| komedie největší Na kanalizaci nás připojí ve středu, jupijou, pak koupit záchůdek a můžem ... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte holky, tak strecha se opet odklada, jelikoz pochybyly v poctu tasek, takze jeste 100 tasek doobjednavame. Kolem domecku i v domecku je po nasem upozornenim porade :) Projekt vodo-topo je ve finisi, v patek schuzka s architektem na domecku, kde skontroluje praci elektrikaru, pote podepsani smlouvy na okna teprve je budeme objednavat a schuzka s pani pres zahradu :) Mavo ja uplne ziram, jak vam vse jde od ruky a chci fotecky, jak hotove strechy, tak oken a proste vseho!!!:) Breberka: Nase prijezdoa cesta je tez z makadanu, ci co to je, proste z kamani a taky tam uz mela byt silnice, ale jaksi obec nema penize, tak jsem taky pak zvedava, jak se to bude resit, pac se tam desne prasi a neda se moc po tom jet. Ma tam byt zrizen i chodnik, lampy uz tam stoji. Pavka411: Na urade jsou vzdycky nejchytrejsi :)))))
Odpovědět
nám asi nová cesta nehrozí ani náhodou, protože je to rekreační oblast, takže leda bychom se tu tak složili, cena prý cca půl mega :-S. No ovšem zrcadlo prý obec ráda udělá, má už i povolení od Policie ČR, ale nechce ho financovat, takže bych se museli složit. zajímavá je cena, prý 15 - 20 tis., takže fakt nevim, v čem je to tak drahý, když zrcadlo stojí jen cca 5tis, uvidíme na odpověď od p. starosty. Snad budou lidi moudrý a složíme se tu.
Odpovědět
Profilova fotka
@pavka411 tak ať se vám pěkně... :-D @veronikapulkertova s tou střechou jsi mě zaskočila. Taky bychom chtěli Stodo 12 a já myslela, že je to nějak probarvené. Budeme se muset poptat @breberka přeji rozumné sousedy. to se však vyskytuje velmi vyjimečně.
Odpovědět
@veronikapulkertova pravda je, že mě jsi taky se střechou zaskočila, to jsem zvědavá na tu naší. Taky máme černou, ale od Betopresu, tak uvidíme.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?