O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Finská pec (masonry stove/heater). Má ju niekto?
Ahojte, ma niekto v domceku realizovanu tuto pec? Uvitam akekolvek informacie. ;-)
aviga
Před 14 lety
2
Koryna versus Libovický. Jak byste se rozhodli?
Dobrý večeer, měla bych takovou prosbu.... po dlouhém řešení od koho si uděláme kuchyň a jakou už …
natalieorl
Před 9 lety
22
Kam v Praze na obklady a dlažby?
ziadnu podobnu temu som tu nenasla.....vyberame obklady a dlazby, ale nevieme kam v prahe na ne....…
mara72
Před 12 lety
17
Kolik vás stála nová kuchyně?
Ahojky chtěla jsem se zeptat kolik vás stála vaše nová kuchyně. Jelikož si budeme objednávat kuchyň…
hynekhekla
Před 7 lety
1
2
...
...
6
7
198
Dlažba na koso nebo vodorovně. Co se vám víc líbí?
Co se vam vic libi? V prizemi budou parkety do stromecku (kvuli podlahovemu topeni), tak si rikame…
niki2
Před 15 lety
17
Kuchyne z masivu. Má niekto skúsenosť?
Ahojky, kupili sme domecek x-) x-) a teraz ideme zariadovat.....chceme drevenu kuchynu na selsky s…
cuttysark
Před 15 lety
16
Parní trouba. Máte zkušenost?
máte někdo zkušenost s parní troubou, resp. kombinovanou parní troubou? přemýšlím o Bosch HBC 36D7…
raziel628
Před 3 lety
1
2
...
3
81
Červené stěny (obývák). Máte? Pošlete foto
Ahojky je nás tady určitě hodně kdo má doma stěnu(y na červeno?? U nás je to jen výklenek, uvažujem…
hanqad
Před 10 lety
14
sponzor fóra
Konferák??
Ahojky pořád marně hledáme vhodný konferenčák k tomuhle : http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/categor…
ducik
Před 15 lety
4
Jak přimět stolaře aby dodělal rozdělanou zakázku?
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, jak přimět stolaře k tomu, aby přišel dodělat zakázku, ktero…
zuzka1.
Před 15 lety
6
PREMIER99
Dobry den, uvazujeme nad stavbou domu od prodomu PREMIER 99. Chcem s opytat, ci nahodou uz niekto n…
ikke
Před 15 lety
4
Castorama PL
neví jak se to stalo ale začetl jsem se na vašem vebu o nákupech v polsku a chtěl jsem se na něco z…
majorzemaan
Před 15 lety
3
Wallpainting. Má někdo zkušenosti?
Jsem do wallpaitingu přímo zamilovaná, nemá někdo zkušenosti jaká firma v ČR popř. jak to vyjde cen…
krajsiesteny
Před 15 lety
5
Jak využít malometrážní byty?
Ahoj, bydlím v garsonce, 22m2, zatím nemám pocit stísněnosti, ale uvítám tipy na ušetření místa, ně…
s.arik
Před 15 lety
15
Vnitřní parapety - prosím pomoc !?
Zdravím všechny stavebníky, prosím o radu při výběru vnitřních parapetů. Podle čeho se vybírá barva…
anna0612
Před 8 lety
25
Byt 1+1 a miminko. Dá se to zvládnout?
Ahojky, ráda bych se zeptala jestli jste některá z vás v takové situaci že máte malinký byt a čekát…
lil
Před 15 lety
8
Nábytek zničený od žehličky. Jak to napravit?
Ahoj holky, stala se mi taková nemilá věc, včera ráno jsem si potřebovala přežehlit tričko do pr…
ski555
Před 15 lety
2
Výměna radiátorů. Co je k tomu potřeba?
Koupila jsem starší cihlový byt a jsou zde původní radiátory, které jsou dost hluboké. Nemáte někdo…
xpila
Před 15 lety
5
Kuchyně NOLTE a vaše zkušenosti s ní
Hezké odpoledne všem, prosím o názor popř. zkušenosti s německou kuchyní Nolte. Děkuji předem
bublina88
Před 9 lety
12
Z čeho udělat prozatimní plot?
Ahoj, nemáte někdo zkušenost, z čeho udělat prozatimní plot (po dobu stavby, takže cca na rok) tak,…
ducik
Před 15 lety
8
Bytový designer, Brno. Máte zkušenost?
Ahoj, prosím o pomoc. S manželem si zařizujeme byt a chtěla bych se obrátit i na nějakého odborníka…
terezkarys
Před 6 lety
21
Ako správne zatepliť a izolovať podlahu?
viete mi niekto poradit, ako spravne zateplit podlahu? Ci dat nobasil, alebo polystyren, ci betonov…
ikke
Před 15 lety
8
Zařizujeme 1kk a k tomu mimí. Jak vyřešit malý prostor?
Ahoj, zařizujeme nový byteček 1kk k tomu čekáme miminko, má někdo zkušenost jak vyřešit malý prosto…
veroonka
Před 12 lety
5
Kdo půjčí na rekonstrukci chaty nejlevněji?
Potřebujeme půjčit přibližně 300 tis. na rekonstrukci chaty v příštím roce. Může někdo poradit než …
niccky.z
Před 14 lety
12
Škridla Tondach Samba 11. Máte fotky?
Ahojte! Prosím tých, ktorí máte strechu s touto škridlou, alebo máte nejaké fotky, aby ste mi ich p…
laterna
Před 10 lety
28
Žaluzie, rolety,... Máte zkušenost?
Ahoj :-) máte žaluzie nebo rolety v okně? Dost o tom přemýšlím, protože nechci žaluzie, které nej…
claire1
Před 10 lety
22
Vjezdová brána. Jaká je orientační cena nové brány?
Ahoj všem, máme možnost koupit za 10.000 Kč vjezdovou bránu na pozemek. Široká je 4,5 m, je k ní i …
zdenkaj
Před 10 lety
7
Je rozumné rekonstruovat až v létě?
Je rozumné začínat se stavbou nebo rekonstrukcí až teď v létě? Budeme rekonstruovat domek - téměř…
ducik
Před 13 lety
1
2
...
...
17
18
514
Tepelné čerpadlo. Máte někdo zkušenosti?
Tohle téma jsem tu samostatně nikde nenašla, ale potřebovala bych se o něm dozvědět co nejvíce... …
l_baruska
Před 12 lety
13
Vestavěná skříň. Na kolik vyjde?
Nevítě někdo na kolik tak vyjde vestavěná skříň? Cca 2,5 m vysoká a asi 1,2 m široká. Potřebuju skř…
zmrz_lina
Před 13 lety
8
1
2
…
1192
1193
1194
1195
1196
…