O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Doporučte bytového architekta
Ahojky,chceme navrhnout interiér bytu,ale bohužel neznáme nikoho kdo by nám nějakého doporučil a mn…
11agata
Před 10 lety
15
Energetický certifikát. Nesplňa požadavky. Čo teraz?
Ludia, pomoc dal som si vypracovat energeticky certifikat na novostavbu ku kolaudacii (vraj ho uz s…
ferka511
Před 15 lety
22
Které nafukovací postele jsou nejlepší?
Chtěla bych poradit s nákupem nafukovacích postelí. Potřebovala bych je pro občasné přespání návště…
libka1
Před 15 lety
12
Bidetová sprška. Máte zkušenost?
Ahojky Provádíme rekonstrukci a chtěli jsme si dát bidet. Nakonec nám ale nějak prostorově nevyšel…
smecka
Před 12 lety
13
Je lepší mozaika skleněná nebo keramická?
Ahoj, můžete mi někdo sdělit vaše zkušenosti s mozaikou? Máte skleněnou nebo keramickou? A je to pr…
miika
Před 13 lety
1
2
34
Nákup elektrospotřebičů přes e-shop. Máte zkušenost?
Ahoj, prosím jaké máte dobré či naopak špatné zkušenosti s nákupem elektrospotřebičů do kuchyně pře…
hadeline
Před 15 lety
16
Finanční krize. Ovlivnila vás v případě hypotéky?
Ahojky, finanční krize nás zasáhla, víc než bych čekala, plno propuštěných, práce není k sehnání…
ywushka
Před 15 lety
3
Skla Lacobel. Máte nějaké informace?
Prosim vas o radu!Nikde nemuzu ziskat zadne informace o tomto sklu a nikde nemuzu ani zjistit zadno…
katty.w
Před 10 lety
1
2
...
3
76
sponzor fóra
Oblukový vikier. Zakryť šindlom alebo škridlou?
Ahojte,chcel by som sa opytat,ci uz niekto staval oblukovy vikier,zakryty sindlom,(ARIA-prodom.sk),…
pifo
Před 15 lety
11
Zrušení radiátoru v paneláku. Máte zkušenost?
Ahojky. Mám v plánu zrušit radiátor v kuchyni, budu mít pod oknem linku, tak ho musím odstranit, vy…
pekin64
Před 8 lety
1
2
35
Je nutné dům nechat promrznout?
Ahojky, stavime dum svepomoci, architekt, co nam projekt delal, rikal, ze kdyz zacneme stavet v bre…
blacksr
Před 12 lety
11
Odpočet úroků z hypotéky od základu daně. Kolik?
ahojky máte někdo zkušenost s tim kolik si mužete odečist uroku z hypoteky z danoveho zakladu?je m…
azafata
Před 15 lety
1
2
...
3
64
Akvárium. Kde nakupovať?
Ahojte strašne by som chcela akvárium,raz som tu videla nadhernu fotku vstavaneho akvária s koralm…
soleilll
Před 10 lety
1
2
33
Spotřebiče Baumatic. Máte zkušenost?
Ahojky Holky ♥ Potřebovala bych trošku poradit, zda máte někdo nějakou zkušenost ze spotřebičema B…
wklp
Před 11 lety
8
Nábytek Idea - máte zkušenosti?
Chtěli bychom zařídit dětský pokoj dřevěným nábytkem, ne moc drahým a nábytek Idea mi přijde i ceno…
hokejkap9
Před 9 lety
1
2
38
Znáte firmu, která by zvládla nízkoenergetický dům?
Ahojky, chci se zeptat, jestli znáte někdo dobrou stavební firmu, která by zvládla nízkoenergetický…
petrasak
Před 15 lety
8
Jak udržovat nelakovanou dřevěnou podlahu?
dobrý den, do velké místnosti 50 m2 jsem pořídila dubovou podlahu, prkna jsou nelakovaná a tudíž je…
tomas156
Před 9 lety
5
Existují dotace na stavbu domu, opravu, výměnu oken?
dobrý den, nevíte, jestli existují dotace na stavbu, opravu, výměnu oken....?Něco jsem zaslechla, a…
cori
Před 15 lety
5
Bezrámové sprchové dveře. Sháním info
ahoj, sháním info o bezrámových sprchových dveřích do niky v koupelnovém studiu nám jako nejlevně…
fsvojap
Před 15 lety
6
Jaké máte uspořádání místností v domě?
Teorie a pravidla jsou něco jiného než zkušenosti a tak se vám ptám, jak to máte doma s uspořádáním…
aurinko
Před 15 lety
12
Alfahaus. Máte zkušenost s touto firmou?
Máte někdo zkušenosti s firmou alfahaus,která staví dřevostavby. Nikde jsem nenašel na tuto firmu r…
runner333
Před 3 lety
29
Jaké jsou plastová okna KBE Climatex 70?
ahoj stavebnici - ma tady nekdo praktickou zkusenost s okennim profilem KBE Climatex 70. tento prof…
aaahoy
Před 15 lety
5
Brát si teď hypoteku, nebo počkat?
Ahoj, vzali by jste si v období finanční krize, kdy jsou zpřísněné podmínky pro získání, zvýšené …
kacka.va
Před 15 lety
1
2
54
Tefal Ingenio. Máte zkušenost?
Ahoj holky, chtela bych si koupit nove hrnce, tak mate nekdo zkusenost s Tefal Ingenio, dosti mne…
f.miracle
Před 15 lety
9
Máte zkušenost se střechou z bitumenových pásů?
slyšeli jsme na to hodně kladných názorů, ale máte s tím někdo osobní zkušenost?
mili3478
Před 11 lety
8
Je šance získat pozemek z Úřadu pro zastupování státu?
Máme zálusk na parcelu, která je v územním plánu určena k bydlení, ale vlastní ji Úřad pro zastupov…
saskax
Před 15 lety
8
Tepelná čerpadla. Máte zkušenost?
Ahoj, máte někdo zkušenosti s vytápěním domku (plošným) tepelným čerpadlem? Začínáme na jaře stavět…
flakac
Před 10 lety
19
Je lepší Porotherm nebo Pichler?
Ahoj, prosím o radu. Nemáte někdo zkušenost s těmito výrobci? Chceme stavět a zvažujeme Porotherm 4…
standa63
Před 8 lety
29
Teploty v místnostech. Jaké máte vy?
Ahojky. Jakou teplotu máte třeba v obýváku? My jelikož máme byt - novostavbu tak i když si topení n…
dai
Před 15 lety
20
Student a živnostník. Máme šanci na hypotéku / úvěr?
Chci se zeptat, s přítelem si chceme vzít hypotéku nebo úvěr ze stavebka, ale problém je v tom, že …
jipe
Před 13 lety
4
1
2
…
1200
1201
1202
1203
1204
…