Odpověď na příspěvek od corneg:
Ahojte banda, ja neverim ze to tu este stale fung… @corneg ja jsem se na venkovni parapety uplne vykaslal, nechal jsem si zatmelit spary kolem oken, nahore mam listu a hotovo, kdyz prsi a fouka nebo snezi voda se tam dostane, ale nic nebrani tomu aby zase vyschlaOdpověď na příspěvek od esmeralda2:
@vedma1 @vorelmato kluci, jak jste poznali trámov… @esmeralda2 omlouvám se moc času není ale aspoň nějaká reakce. Při natírání jsem si všiml až hub které prorůstaly na povrch kulatiny Jinak pro info kulatou klestinu už nikdy na jihu se mi do toho pustil brouk místo tramovky...teda jestli už nebyly ty potvory při stavbě a čekali až budou mít nejlepší čas na to vyléztOdpověď na příspěvek od geodett:
@vedma1 @thomson ma docela plno cekam jiz pres ro… @geodett tak nám to pan meloun od malafy zatmelil a je to hned poznat...proti větru a broukům doporučujiOdpověď na příspěvek od kees_2:
Ahoj všichni, aktuálně řešíme podlahu v patře v r… @kees_2 Já mám klasické podlahové palubky, ale na údržbu taky hrůza. Každopádně jak se tam dá něco umělého, tak hrozí při jakékoliv zvýšené vlhkosti, že se může vytvořit nějaká houba. Koberec přece jenom "dýchá" ale jak se to uzavře a budou se v podlaze např. srážet páry, tak toto hrozí. Jinak vinyl je super, ale dal bych si ho jen tam, kde bych měl pod ním beton, právě z těch důvodů, které jsem psal.