O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dobrý podlahář, Poděbrady, Kolín, Nymburk. Poraďte
Ahoj, sháním dobrou a spolehlivou firmu z tohoto regionu. Na internetu se jich dá samozřejmě najít …
ronie
Před 16 lety
3
Rodinný dům. Jaký, za kolik, od koho, atd.?
Odpovídejte prosím na jednotlive body: 1. velikost pozemku, na kterém stavíte (m2) 2. zastavěná p…
delfi
Před 16 lety
21
Nerez komínové digestoře a jejich údržba
Ahojky holky, uvažujeme, že si jí pořídíme...Jenže bojím se, jak to bude s údržbou..Nemáte s tím zk…
yofresh
Před 16 lety
9
Fler. Máte zkušenost s nákupem nebo prodejem?
Ahoj holky, dnes jsem narazila na fler a chci se zeptat, jestli máte některá s prodejem nebo nákupe…
suik
Před 16 lety
21
Podlaha Safe Step. Máte zkušenost?
Tak jsme byli rozhodnuti pro Marmoleum do detskeho pokoje, az jsme na strankach tehoz vyrobce objev…
syrael
Před 16 lety
2
Východní Čechy+Pardubice
Ahojky! Jsem z Pardubic,máme 1.patrový domek s podkrovím v klidné čtvrti nedaleko centra.Budu ráda…
karot
Před 16 lety
1
2
52
Jak zakrýt elektrický ohřev vody?
Zařizujeme koupelnu v podkroví a budeme tam mít hned vedle skříňky elektrický ohřev vody. Jenže nev…
larax
Před 16 lety
5
Čekáme na domeček
Ahoj holky, možná, že má někdo stejný problém jako já a když ne, tak se vám tady aspoň "vypíšu"…
enda
Před 16 lety
9
sponzor fóra
Prostor pod schodama. Napadly nás vestavěné skříně
Ahojte v chodbe pod schodama nam vznikl docela velky prostor (cca 4 m x 60 cm), ktery chceme co ne…
swetlus
Před 16 lety
17
Chceme přestavět starší barák. Jak máme začít?
Moc mě zajímá, jak je to s vyřizováním, s papírováním, s úvěrem, se splácením....Jak je to od začát…
klarka1
Před 16 lety
20
Na jaké stavby se uděluje číslo popisné?
Ahojky, chtěla jsem se zeptat zda někdo neví, na jaké stavby se uděluje číslo popisné!! Díky nesch…
kaczka
Před 16 lety
10
Praha Čakovice. Bydlíte tu někdo?
Zdravím! V lednu nebo únoru se máme stěhovat do nové výstavby v Praze Čakovicích, a tak se chci ze…
ewule85
Před 16 lety
7
Kuchynská linka pod okno. Ako vyriešiť radiátory?
Máte niekto prosím vás doma kuchynskú linku umiestnenú aj na stene kde je okno - okná? Kde máte v m…
kstablova
Před 16 lety
19
Kuchyně, Brno. Znáte prodejce, který má kvalitní?
Ahoj Brnacky. Chceme koupit kuchyn, ale nemuzu si vybrat. Vsude dokola je spoustu kuchyni, spoustu …
martuli
Před 16 lety
28
Dají hypotéku i ženě na mateřské?
Ahoj, zajímalo by mě, jestli vám v bance přiklepli hypoteku, ikdyž je jeden z rodičů na mateřské.…
anney
Před 16 lety
12
Co třeba vybavit při koupi nemovitosti v UK?
Ahojky najde se nekdo kdo kupoval nemovitost v UK?Rada bych nejake rady kde a co se musi vybehat,na…
bludicka1
Před 16 lety
4
Jaký typ podlahy vyhovuje psům?
Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti, jaký typ podlahy vyhovume/nevyhovuje psům. Chy…
panda
Před 16 lety
20
Neobvyklé dekorace a prvky bydlení. Máte doma?
Ahojky všem vášnivým amatérským bytovým architektům:-)Jsem z těch, co se jim líbí mít všechno neobv…
apricots
Před 16 lety
12
Úplná přestavba bytu 2+1 na 3+kk. Co je potřeba?
Ahoj lidičky, příští léto bych pomalu začala s přestavbou našeho panelákového bytu. Máme 2+1 a ch…
blanka.k
Před 16 lety
28
Na kuchyň našetřit nebo si půjčit od banky?
Zneužila jsem podheslo názvu oddílu diskuzí, doufám, že mi bude odpuštěno. Čeká nás rekonstrukce…
kstablova
Před 16 lety
1
2
...
3
61
Poraďte výhodný spotřebitelský úvěr
Ahojte, chystame sa kupit auto a chceli by sme si zobrat z banky uver na auto asi 200 000 Kc s moz…
susik77
Před 16 lety
3
Kam s harampádím po rekonstrukci?
Spousta z nás-vás rekonstruuje, opravuje.. tak se ptám.. kam s bordelem, který při tom vzniká nebo …
blanka.k
Před 16 lety
9
Areon Reality Ostrava
Ahojky, chtěla bych upozornit na RK Areon reality v OV: Oberou vás o zálohy a vaše vysněné bydlení…
syrael
Před 16 lety
5
Bar v malém bytě. Jak byste ho vyřešili?
Jak byste vyřešili bar nebo máte vyřešený v malém bytě? Máme panelákový 2+1. Ke každým narozeninám …
jija
Před 16 lety
6
Pračka Indesit Omega 1000. Máte někdo návod k použití?
Mame doma pracku Indesit Omega 1000 s nejakym dalsim oznaceni 2020,a ja bych potrebovala navod k po…
dadunka
Před 16 lety
5
Veletrhy - Stavba, interiérové doplňky
Ahoj, 24. - 26.1. 2008 bude v Praze "Mezinárodní veletrh střešních krytin, materiálů, doplňků, ře…
misicka455
Před 16 lety
4
Jaké máte zkušenosti s kamenou podlahou a dlažbou?
Ahoj, do některých ploch domu bych si přála kamennou podlahu (někde pískovec,někde břidlice) zby…
sijen
Před 16 lety
1
2
41
Jak zútulnit byt, pokud není ve vašem vlastnictví?
Ahoj holky, máte někdo nějaky tip na to jak zutulnit byt (garsonka) pokud neni ve vasem vlastnictvi…
cirrusa
Před 16 lety
5
Máme reklamovat přimontování umyvadla? Máte zkušenost?
Ahoj, ráda bych požádala o radu. S manželem přestavujeme domek. Máme dodavatelskou firmu. Měli jsme…
tommik
Před 16 lety
5
Jak máte daleko kuchyňský dřez od sporáku?
chtela jsem se vas zeptat,jak mate daleko drez od sporaku.Budeme delat novou kuchyn ve vetsich pros…
zdenicka
Před 17 lety
14
1
2
…
1218
1219
1220
1
…
1219