O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dům na klíč - z katalogu nebo dům od architekta?
Nemůžeme se rozhodnout, jestli stavět RD na klíč, nebo s nějakým architektem, který by dům přizpůso…
pardubice2159
Před 13 lety
9
Herbicid před zasetím trávníku. Máte zkušenost?
ahoj, mate nekdo zkusenost s herbicidy pouzivanymi plosne? Pry se pred vysetim travniku ma pouzit h…
romcovaklarka
Před 11 lety
13
Zateplení paneláku. Pocítili jste úsporu tepla?
Ahoj,chtěla bych se zeptat těch,kdo bydlí v klasickém panelovém domě z 80tých let, zda po zateplení…
ellza35
Před 4 lety
1
2
44
Garážová vrata - Rollo, Lomax nebo Hörmann?
Zdravím, vybíráme garážová vrata. Máte nějaké zkušenosti s firmou Rollo, Lomax nebo Hörmann? Zatím …
fyii
Před 6 lety
1
2
...
3
75
Máte zkušenosti s dřevěnou dýhovou podlahou v kuchyni?
Dobry den, vybirame podlahu do obyvaciho pokoje s kuchyni. V prodejne nam rekli, ze drevena podlaha…
ladida.l
Před 13 lety
3
Dá se bydlet před kolaudací?
Dobrý den, je možné se nastěhovat před kolaudací do domečku tak, aby to bylo v souladu 8-) ? Prý je…
jozkakomosny
Před 6 měsíci
14
Bílé hranaté ploché vypínače a el. zásuvky (zástrčky)
Dobre rano, nepozna niekto vyrobcu/znacku hranatych plochych el. zastrciek a vypinacov? Dakujem za …
pokros
Před 10 lety
16
Jsem tady nová - irikiri
Ahoj budeme stavět domek od RD Rýmařov Nova 101 a na webu jsme s manželem narazili na Modrou střech…
hruskajda
Před 13 lety
6
sponzor fóra
Koupelna v podkroví. Máte vanu v šikmině?
Ahoj, máte prosím někdo doma vanu v podkroví pod šikminou? Můžete se prosím podělit o zkušenosti, p…
evisek213
Před 11 lety
18
Napojení na vodovod SmVaK. Jsou vytížené?
Mám dotaz na ty, kteří se již s takovým problémem setkali. Máme pozemek, podél kterého vedou dva vo…
george58
Před 13 lety
2
Rohová okna. Máte zkušenost?
Chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s rohovými okny na RD, uvítám jakoukoliv radu, zkušenost,…
mp77
Před 8 lety
9
Stavba vedle hřbitova. Máte zkušenost?
Máte někdo zkušenosti se stavbou domu vedle kostela s hřbitovem? Co vše je nutné ověřit a potvrdit?
jizvo
Před 13 lety
2
Jak vyčistit dlažbu po obkladači?
Máte někdo tip na vyčištění dlažby po obkladači, máme červenou dlažbu a stale je na ní vidět mapky …
handule
Před 13 lety
3
Koupě pozemku od soukromé osoby. Co musí následovat?
Potřebujeme poradit. Máme vyhlídnutý moc pěkný pozemek a s majitelem jsme již mluvili.Ten nám řekl…
candat
Před 13 lety
3
Jaké máte zkušenosti s firmou Dřestav Sedlčany?
Líbí se nám jejich domek v akci A2010, ale nemůžeme nikde sehnat reference na tuto firmu a zvlášť n…
lenkadurisova
Před 7 lety
1
2
...
3
88
Nechali jste si dělat nábytek do koupelny od truhláře?
Uvažuji o tom, nechat si udělat nábytek do koupelny na míru od truhláře. Měla by to být skřínka pod…
astrid_sk
Před 10 lety
13
Usadí se vodní kámen ve sprcháči bez vaničky?
Mám dotaz, budeme mít sprchový kout jen vydlážděný, bez vaničky a s odtokovým žlabem. Mně se to moc…
evercila
Před 13 lety
6
Máte skúsenosti s firmou Domy snů?
Ahoj. Máte někdo prosím zkušenosti s touto firmou? Líbí se nám jejich projekty, ale některé jsou až…
revival.lady
Před 13 lety
3
Máte zkušenosti s benzinovou sekačkou Comfort 51 BR?
Ahoj máte někdo zkušenosti s touto sekačkou? Mám pozemek 1200 m2 a hledám dobrou sekačku. díky.
land81
Před 13 lety
2
Akú strechu? Sklon je 8 stupňov
Mám v projekte na rodinný dom sklon strechy 8 stup, je veľa ponúk materiálov, akú krytinu zvoliť ab…
moonnca
Před 11 lety
4
Odvod tepla z létem rozpáleného podkroví. Poraďte
Blíží se léto a přemýšlím jak řešit odvod tepla z podkroví. Mám zrekonstuovanou část, ale izolace n…
petradum
Před 7 lety
8
Jsem tady nová - maya_as
Zdravim všechny snílky o bydlení, ale i ty, kteří rekonstruují nebo dokonce staví. Na tyto stránky …
niccky.z
Před 13 lety
3
Koupě bytu se zástavním právem smluvním
Ahoj všichni, chci se zeptat, máte někdo zkušenost s koupí domu, na kterém je zástavní právo smluvn…
mispece
Před 10 lety
27
Dveře. Mají se všechny otevírat na stejnou stranu?
Zdravím. Prosím o radu. Máme projekt před dokončením a řešíme jak otevírat dveře - jestli se snažit…
lumiga
Před 13 lety
8
Akú značku spotrebičov do kuchyne?
zdravim, rad by som pocul vas nazor ako ste vyberali znacku spotrebicov do kuchyne nerad by som m…
verunky
Před 4 lety
1
2
...
...
5
6
165
Lepení zrcadla na stěnu v koupelně. Poraďte
Potřebovala bych poradit. V koupelně jsme vynechali místo v obkladu cca 150x70 cm, že tam zrcadlo v…
petelina
Před 7 lety
1
2
38
Jak opravit poškrábanou plovoučku?
Ahojte. Potřebovali bysme radu, jak opravit poškrábanou laminátovou podlahu. Máme asi na 3 m2 jemné…
hanikva
Před 10 lety
17
Poraďte s nákupem sušičky prádla za rozumnou cenu
;-) rozhoduji se už dlouho, ted při chladném počasí je při dětech třeba, protože v kamenném domě v…
lucinkafr
Před 10 lety
7
Bambus na záhrade. Aký druh?
Ahoj všetci! Máte niekto na záhrade namiesto bežných tují a cypriškov bambusy? Aký druh, akú koreň…
evercila
Před 13 lety
5
Rekonstrukce umakartového jádra. Doporučte firmu
Chtěla bych se zeptat, s jakou firmou máte dobré zkušenosti při rekonstrukci bytového jádra. Původn…
stannis5
Před 9 lety
8
1
2
…
1156
1157
1158
1159
1160
…